ITIL® Intermediate SO – курс и изпит



ITIL® Intermediate SO
онлайн курс, изпит и сертификат
27 PMI PDUs, 180 дни неограничен достъп

онлайн регистрация


Вижте още:
#Управление на проекти – Preparation for Success (24 PDUs), #Project Management Professional (PMP®) Exam Preparation, #Accredited PRINCE2® Foundation Certificate Programme, #Accredited PRINCE2® Practitioner Certificate Programme, #Agile Project Management™ (AgilePM®) Foundation Certification, #Разработване на проекти за финансиране от Европейския съюз, #PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)® Exam Preparation, #Сертифициране по управление на проекти за Нива C и D на IPMA #Съвременни компетенции за управление на проекти, Изготвяне и изпълнение на проекти по програмите на ЕС (2014-2020)


Онлайн курс и изпит ITIL® Intermediate SO с възможност за започване по всяко време. 

IT Infrastructure Library® (ITIL) e най-широко приетата рамка за управление на ИТ услуги в света. Това е практически подход към идентифицирането, планирането, предоставянето и поддържането на ИТ услуги за бизнеса. ITIL описва как трябва да бъдат организирани ИТ ресурсите, за да доставят бизнес стойност, документирайки процесите, функциите и ролите в управлението на ИТ услуги.

Получете престижния международно признат сертификат ITIL® Intermediate SO бързо, лесно и удобно, изцяло онлайн, от Вашия домашен компютър!

Срок за достъп до курса: 180 дни

Записвам се

Насладете се на богато учебно съдържание и модерни и ефективни учебни инструменти! Курсът ITIL® Foundation включва:
  • 31 High Quality Videos
  • 8 Chapters 
  • 17 Helpful Study Guides (PDF)
  • 102 Test Questions
  • 534 Terms and Definitions
  • 1 Reference Material
  • Chapter tests
Видеоуроци





Study Guides в PDF за сваляне и разпечатване






Речник с термини и дефиниции






Гаранция за най-добра цена
Това обучение има гаранция за най-добра цена! Ако го намерите на по-ниска цена, ще направим всичко възможно да Ви го предложим на още по-добра цена.


С изпращането на заявка декларирате, че приемате общите условия и че сте запознати с информацията във връзка с личните данни: Общи условия и информация във връзка с личните данни

Онлайн регистрация


Име и фамилия * Адрес *  Телефон * Организация * E-mail * Длъжност *

Данни за издаване на фактура

Такса за участие

 €599 без ДДС за курс и €235 без ДДС за изпит

Колко е