Negotiation Professional Certified (онлайн курс и изпит)Negotiation Professional Certified 

онлайн курс, изпит и сертификат
 180 дни неограничен достъп

 


 

Вижте още:
#Управление на проекти – Preparation for Success, #Управление на проекти – Fast Track, #Accredited PRINCE2® Foundation Certificate Programme, #Accredited PRINCE2® Practitioner Certificate Programme, #Project Management Professional (PMP®) Exam Preparation, #Agile Project Management™ (AgilePM®) Foundation Certification, #Подготвителен курс Сертифициран Scrum Master/Scrum Product Owner (с включен Exam Simulator), #PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)® Exam Preparation


Сертификационият курс NGstudy Certified Negotiation Professional (NCN-P) е предназначен за всеки, който иска да знае всичко за процесите (Входяща информация, Инструменти и Резултати), свързани с преговорите по един проблем, както е описано в NBOK™ Guide. Целта на изпита на NGstudy Certified Negotiation Professional е да потвърди, че имате задълбочено разбиране за процеса на преговорите по определен проблем, както е дефинирано в NBOK™ Guide. След успешното полагане на изпита, ще бъдете акредитирани като „NGstudy Certified Negotiation Professional“.
Получете сертификата Negotiation Professional на NGSTUDY бързо, лесно и удобно, изцяло онлайн. NGSTUDY  е част от VMEdu САЩ, финансирана от Sequoia Capital – най-голямата компания за дялово инвестиране в Силициевата долина. Предлагаме програмата в качеството си на Authorized Training Partner на NGSTUDY.


Курсът може да започне по всяко време. 

Съдържание на курса:
 1. Overview of Negotiation
 2. Why use Negotiation
 3. Aspects of Negotiation
 4. Justification
 5. Why Negotiate?
 6. Benefits of Negotiation
 7. Distributive vs. Integrative
 8. Customization
 9. Non-linear Process with Uncertain Outcomes
 10. Human Relations Issues in Negotiation
 11. Organization for Negotiation
 12. Ethics
 13. Prepare for Single – Issue Negotiation
 14. Understand Your Negotiation Situation
 15. Understand Negotiation Situation of the Other Party
 16. Conduct Single – Issue Negotiation
 17. Plan for Negotiation
 18. Conduct the Negotiation
 19. Prepare for Multi – Issue Negotiation
 20. Understand your Negotiation Situation
 21. Understand Negotiation Situation of the Other Party
 22. Conduct Multi – Issue Negotiation

Курсът съдържа цялата информация, необходима за успешно полагане на изпита (120 минути, 100 въпроса с възможни отговори). Учете от всеки компютър и от всяко място, когато и колкото искате! Не са необходими никакви специални технически средства. Можете да повтаряте материала и тестовите въпроси неограничен брой пъти.

Насладете се на богато учебно съдържание и модерни и ефективни учебни инструменти! Курсът Negotiation Professional включва:

 • 100+ videos
 • Study Guides
 • Chapter Tests
 • Important terms and concepts
 • VMEdu Mobile App
 • Negotiation Professional Exam
Като част от курса получавате A Guide to the Negotiation Body of Knowledge (NBOK™ Guide 2016 edition) – 264 страници, който е във формат PDF и може да се разпечата.*След успешното полагане на изпита, ще получите сертификат NGstudy™ Certified Negotiation Professional (NCN-P).

Negotiation Professional – видеоуроци 
 

Negotiation Professional – Chapter Test
За да получите достъп до сертификационната програма Negotiation Professional, моля изпратете ни Вашите имена на латиница, телефонен номер и имейл адрес за контакт.

Best Price Guarantee from Projecta


Гаранция за най-добра цена
Това обучение има гаранция за най-добра цена! Ако го намерите на по-ниска цена, ще направим всичко възможно да Ви го предложим на още по-добра цена.

С изпращането на заявка декларирате, че приемате общите условия и че сте запознати с информацията във връзка с личните данни: Общи условия и информация във връзка с личните данни

Таксите се заплащат в български левове, като се начислява ДДС.

Онлайн регистрация


Име и фамилия * Адрес *  Телефон * Организация *  E-mail * Длъжност *

Данни за издаване на фактура

Такса за участие

 450 евро без ДДС за курс и изпит

Колко е