Scrum Fundamentals Certified (безплатен онлайн курс и изпит)Scrum Fundamentals Certified (SFC™)
безплатен онлайн курс,
изпит и сертификат

онлайн регистрация


 

Вижте още:
#Управление на проекти – Preparation for Success (24 PDUs), 02-04.10.2017 #Project Management Professional (PMP®) Exam Preparation, 04-07.10.2017 #Accredited PRINCE2® Foundation Certificate Programme, 05-07.10.2017 #Accredited PRINCE2® Practitioner Certificate Programme, 07.10.2017 #Agile Project Management™ (AgilePM®) Foundation Certification, 02-04.10.2017 #Разработване на проекти за финансиране от Европейския съюз, 05-07.10.2017 #PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)® Exam Preparation,  #Сертифициране по управление на проекти за Нива C и D на IPMA #Съвременни компетенции за управление на проекти, Изготвяне и изпълнение на проекти по програмите на ЕС (2014-2020)


Курсът може да започне по всяко време. 

Като оторизиран обучаващ партньор (Authorized Training Partner) на SCRUMstudy (САЩ), Ви предлагаме подготвителен курс и изпит за сертификата Scrum Fundamentals Certified (SFC™).SCRUMStudy (САЩ) е водеща сертифицираща организация по Scrum и Agile. Тя предоставя на кандидатите за сертифициране информация и референтни материали за реалното прилагане на Scrum. SCRUMstudy се подкрепя от Sequoia Capital – най-голямата компания за дялово инвестиране в Силициевата долина.
Записвам се


Курсът съдържа цялата информация, необходима за успешно полагане на изпита. Учете от всеки компютър и от всяко място, когато и колкото искате! Не са необходими никакви специални технически средства. Можете да повтаряте материала и тестовите въпроси неограничен брой пъти.

Курсът Scrum Fundamentals Certified (SFC™) включва:

  • 12 Videos 
  • 1 Chapter
  • 1 Illustrative Case Study
  • 1 Crossword for Fun
  • 2 Reference Materials

Информация за изпита за сертификат:
  • 60 минути
  • 40 тестови въпроса

За да получите безплатен достъп до курса Scrum Fundamentals Certified, моля изпратете ни Вашите имена на латиница, телефонен номер и имейл адрес за контакт.


Онлайн регистрация


Име и фамилия * Адрес *  Телефон * Организация * E-mail * Длъжност *

Данни за издаване на фактура

Такса за участие

 0.00 лв. (Давам моите имена на латиница така, както искам да бъдат изписани на сертификата.)

Колко е