Scrum Master Certified (SMC™) – курс и изпитScrum Master Certified (SMC™)
онлайн курс, изпит и сертификат
40 RCUs / 16 PMI PDUs, 180 дни неограничен достъп

онлайн регистрация


Запиши се за известия и „тайни оферти“!
Намерете ни във Facebook
Запознайте се с нас за 99 секунди! Вижте нашето забавно видео!

Вижте още:
#Управление на проекти – Preparation for Success, #Управление на проекти – Fast Track, #Accredited PRINCE2® Foundation Certificate Programme, #Accredited PRINCE2® Practitioner Certificate Programme, #Project Management Professional (PMP®) Exam Preparation, #Agile Project Management™ (AgilePM®) Foundation Certification, #Подготвителен курс Сертифициран Scrum Master/Scrum Product Owner (с включен Exam Simulator), #PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)® Exam Preparation
 
Курсът може да започне по всяко време.

Като оторизиран обучаващ партньор (Authorized Training Partner) на SCRUMstudy (САЩ), Ви предлагаме подготвителен курс и изпит за сертификат Scrum Master Certified (SMC™).

SCRUMStudy (САЩ) е водеща сертифицираща организация по Scrum и Agile. Тя предоставя на кандидатите за сертифициране информация и референтни материали за реалното прилагане на Scrum. SCRUMstudy се подкрепя от Sequoia Capital – най-голямата компания за дялово инвестиране в Силициевата долина.Сертификатът Scrum Master Certified (SMC™) е предназначен за фасилитатори на екипи, прилагащи Scrum, които да осигурят среда за успешно изпълнение на проекта. Scrum Master е роля, която насочва, подпомага и обучава всички, включени в проекта, по практиките на Scrum, отстранява пречките пред екипа и осигурява следването на процесите на Scrum.

Какви са предварителните изисквания за сертификата SMC™?
Няма предварителни изисквания. Препоръчително е предварителното придобиване на сертификат Scrum Developer Certified (SDC™).
Записвам се


Насладете се на богато учебно съдържание и модерни и ефективни учебни инструменти! Курсът Scrum Master Certified (SMC™) включва:

  • 28 Videos 
  • 5 Chapters 
  • 186 Terms and Definition
  • 1 Illustrative Case Study
  • 1 Crossword for Fun
  • 3 Reference Materials
  • Chapter tests
Като част от курса получавате A Guide to the Scrum Body of Knowledge (SBOK™ Guide 2016 edition) – 342 страници, който е във формат PDF и може да се разпечата.
Scrum Master Certified – видеоуроци


Scrum Master Certified – Terms and Definitions


Scrum Master Certified – Crossword for Fun
Scrum Master Certified – Reference Material (PDF)


Курсът съдържа цялата информация, необходима за успешно полагане на изпита. Учете от всеки компютър и от всяко място, когато и колкото искате! Не са необходими никакви специални технически средства. Можете да повтаряте материала и тестовите въпроси неограничен брой пъти.

В цената са включени официален сертификационен изпит Scrum Master Certified (SMC™) и сертификат при успешен изпит. Изпитът се провежда онлайн на предварително заявени от Вас дата и час.

Информация за изпита за сертификат SMC™:
– Изпитът се провежда онлайн и се наблюдава от квестор
– Формат: въпроси с възможни отговори
– 100 въпроса
– 120 минути продължителност
– За успешен изпит са необходими 65% верни отговори

Сертификатът SMC™ е с валидност 3 години и се подновява чрез съкратен ресертификационен изпит.

За повече информация за сертифицирането по гъвкави методологии за Управление на проекти, изтеглете нашия Пътеводител:

  


 
Гаранция за най-добра цена
Това обучение има гаранция за най-добра цена! Ако го намерите на по-ниска цена, ще направим всичко възможно да Ви го предложим на още по-добра цена.


С изпращането на заявка декларирате, че приемате общите условия и че сте запознати с информацията във връзка с личните данни: Общи условия и информация във връзка с личните данни

Таксите се заплащат в български левове, като се начислява ДДС.

Онлайн регистрация


Име и фамилия * Адрес *  Телефон * Организация *  E-mail * Длъжност *

Данни за издаване на фактура

Такса за участие

 415 евро без ДДС за курс и изпит

Колко е