Scrum Master Certified (SMC™) – курс и изпит

Scrum Master Certified (SMC™)

онлайн курс, изпит и сертификат
40 RCUs / 16 PMI PDUs, 180 дни неограничен достъп


Вижте всички насрочени обучения
Разгледайте 70+ бизнес обучения и сертификации на TRAINING.BG


Курсът може да започне по всяко време.

Като оторизиран обучаващ партньор (Authorized Training Partner) на SCRUMstudy (САЩ), Ви предлагаме подготвителен курс и изпит за сертификат Scrum Master Certified (SMC™).

SCRUMStudy (САЩ) е водеща сертифицираща организация по Scrum и Agile. Тя предоставя на кандидатите за сертифициране информация и референтни материали за реалното прилагане на Scrum. SCRUMstudy се подкрепя от Sequoia Capital – най-голямата компания за дялово инвестиране в Силициевата долина.

Сертификатът Scrum Master Certified (SMC™) е предназначен за фасилитатори на екипи, прилагащи Scrum, които да осигурят среда за успешно изпълнение на проекта. Scrum Master е роля, която насочва, подпомага и обучава всички, включени в проекта, по практиките на Scrum, отстранява пречките пред екипа и осигурява следването на процесите на Scrum.

Какви са предварителните изисквания за сертификата SMC™?
Няма предварителни изисквания. Препоръчително е предварителното придобиване на сертификат Scrum Developer Certified (SDC™).
Записвам се


Насладете се на богато учебно съдържание и модерни и ефективни учебни инструменти! Курсът Scrum Master Certified (SMC™) включва:

  • 28 Videos 
  • 5 Chapters 
  • 186 Terms and Definition
  • 1 Illustrative Case Study
  • 1 Crossword for Fun
  • 3 Reference Materials
  • Chapter tests

Като част от курса получавате A Guide to the Scrum Body of Knowledge (SBOK™ Guide) – 342 страници, който е във формат PDF и може да се разпечата.

Видеоуроци


Terms and Definitions


Crossword for Fun


Reference Material (PDF)
Курсът съдържа цялата информация, необходима за успешно полагане на изпита. Учете от всеки компютър и от всяко място, когато и колкото искате! Не са необходими никакви специални технически средства. Можете да повтаряте материала и тестовите въпроси неограничен брой пъти.

 

В цената са включени официален сертификационен изпит Scrum Master Certified (SMC™) и сертификат при успешен изпит. Изпитът се провежда онлайн на предварително заявени от Вас дата и час.


Информация за изпита за сертификат SMC™:
– Изпитът се провежда онлайн и се наблюдава от квестор
– Формат: въпроси с възможни отговори
– 100 въпроса
– 120 минути продължителност
– За успешен изпит са необходими 65% верни отговори

Сертификатът SMC™ е с валидност 3 години и се подновява чрез съкратен ресертификационен изпит.

За повече информация за сертифицирането по гъвкави методологии за Управление на проекти, изтеглете нашия Пътеводител:Поръчайте този курс на TRAINING.BG:
https://training.bg/scrum-master-certified